• img EV
  • img SUV
  • img Mpv
  • img Setane
  • img Van
lz_pro_01

tala fou

Na fa'ata'ita'i e le au fa'ata'ita'i a le DFLZM le fa'atinoga o ta'avale i le maualuga ma le vevela

Na tau le au su'ega i Mohe, le aai pito i matu ma sili ona malulu i Saina.O le vevela o le ambient o le -5 ℃ i le -40 ℃, ma le suʻega e manaʻomia -5 ℃ i le -25 ℃.A oso i luga o le taavale i aso uma, e pei o le nofo i luga o le aisa.

 

A'afia i le tulaga o le fa'ama'i, na fa'amalosia ai i latou e taofi le fa'ata'ita'iga ma galulue fa'atasi ma pulega fa'alotoifale e fa'atino su'esu'ega nucleic acid mo tagata uma o le fa'ama'i e leai ni fa'ama'i.I le taeao, e manaʻomia e le au suʻesuʻe ona tuʻu i luga mo le lata i le 1 itula i le kiona o le tau o le -30 ℃ mo le suʻeina o le nucleic acid.O o latou lavalava e ufiufi i kiona, o latou foliga ua aisā ma faanenefu, o latou mata ua aisa ma o latou lauulu sinasina, e oo lava i o latou lima totinilima e lagona le aisa ma le pe.

 

O le tau i Mohe e -25 ℃, ma e mafai ona mafanafana pe a fai seevae falaoa ma totigilima i fafo.A o'o i luga ole -30 ℃ le vevela, o latou lima ma vae e aisā ma fa'alogona, ma o vaega fa'aalia o latou foliga e o'o lava i le tiga.

 

ta'avale PV

 

 

O le suega tumau oSX5GEVfaʻataʻitaʻiga pamu vevela ma faʻataʻitaʻiga pamu e le vevela e faʻatusatusa i le faʻataʻitaʻiga masani Aeon V.I lalo o le vevela e tusa ma le -10 ℃, o le ea otometi e setiina se vevela tutusa, ma amata faʻatasi e faʻatusatusa le mileage tumau o tulaga o auala i le taulaga ma tulaga maualuga o le auala i le 1: 1.

 

Ta'avale fo'i

 

 

Ta'avale Forthing PV

 

 

dongfeng forthing

 

 

 

I luga o le alatele o Mobei lea ua lua aso sosoo o le kiona, e afa mita le mafiafia o le kiona, e le mafai ai ona toe liliu le taavale seiloga e vaai atu i le fetaulaiga ala lea ua nutimomoia e le taavale, ona toe liliu ai lea. ma fa'ailoga uili.

 

 

ta'avale PV

 

 

taavale

 

 

E mana'omia e le 'au su'ega le ta'avale mo le 3 itula i aso uma i ma toe fo'i mai i Arctic Nu'u, ma fa'aaoga le fa'avevela po'o le fa'amalo maualuga e fa'atautaia ai le fa'atonutonuga le tumau.A oʻo atu le vevela i totonu o le taʻavale i le vevela faʻatulagaina, o le a suia i le pulea tumau, ma o le vevela malosi i totonu o le taavale ma le vevela malosi o loʻo tafe mai le taʻavale o le ai ai i se tulaga paleni, ina ia mafai e le taavale ona faʻamaeʻaina le iloiloga. ma optimization o le le tumau ma le pulea tumau i lalo o le tele o tulaga siosiomaga e mafai ai, ina ia maua ai le calibration sili ona lelei ma ausia manaoga faasino igoa o le taavale tuua le falegaosimea.

 

 

O le Aai o Mohe o loʻo i le pito i matu o Mauga o Daxinganling, o le pito i matu o le atunuʻu, ma e lauiloa o le "China Arctic".

 

 

Ua oo mai le tausaga 2023, o lona uiga o le a amata le isi suʻega.O le saoasaoa o le au suʻega e leʻi taofia, o lea e tatau ai ona tatou agai i luma ma fesoasoani ia Liuqi suʻega suʻesuʻega ma atinaʻe.

 

 

pv taavale

 

 

 

Upega tafa'ilagi:https://www.forthingmotor.com/
Email:dflqali@dflzm.com    lixuan@dflzm.com     admin@dflzm-forthing.com
Telefoni: +867723281270 +8618577631613
Tuatusi: 286, Pingshan Avenue, Liuzhou, Guangxi, Saina

 


Taimi meli: Ian-06-2023