• img EV
  • img SUV
  • img Mpv
  • img Setane
  • img Van
lz_pro_01

tala fou

Felagolagomai a'oga ma pisinisi, i totonu o Sasa'e Tutotonu

MENA itulagi, o lona uiga, Sasa'e Tutotonu ma Aferika i Matu, o se nofoaga vevela mo kamupani taavale a Saina e taulai i ai i tausaga talu ai, Dongfeng Forthing e ui ina tuai i le itulagi saofaga toeitiiti 80% o le faatauina atu i fafo i le tausaga talu ai.I le faaopoopo atu i le faʻatau, o le vaega sili ona taua o le tautua.

Ina ia mafai ona faʻafouina se faiga fou o le galulue faʻava-o-malo i le va o aʻoga ma atinaʻe, fesoasoani i tagata faʻatau i le lotoifale e faʻaleleia le tulaga o tekinolosi tausiga o taavale ma faʻaleleia le lelei o le auaunaga, i le aso 27 o Ianuari, le aso ono o le Tausaga Fou, aʻo fiafia tagata uma. le fiafia o le aiga i le aso malolo o le Spring Festival, Huang Yiting, le pule o le Asia-Australia operation center of the import and export company, ua uma ona feiloai ma tagata tomai faapitoa mai fafo - Liuzhou Vocational Technology College A o fiafia tagata uma i le aso malolo o le Tausaga Fou a Saina, Mr. . Huang Yiting, le pule o Asia-Australia Operation Center of Import & Export Company, ma Mr. Wei Zhuang, o se faiaoga sinia mai le Matagaluega o Taavale a le Liuzhou Vocational and Technical College, na malaga atu i Aikupito.O le amataga lea o le tasi masina o a‘oa‘oga mo tomai tau auaunaga i Sasa‘e Tutotonu ma Aferika i Matu mai le aso 27 o Ianuari e oo atu i le aso 27 o Fepuari, lea sa faia faalua i Cairo, Egypt ma Riyadh, Saudi Arabia.

埃及合影

 

E tusa ai ma le tulaga moni o le faʻatau oloa a Aikupito, o Huang Yiting, le pule o pisinisi o le Asia-Australia Operation Center, na muamua suia le aʻoaʻoga mai le Saina i le Igilisi mo le auʻaunaga o le faʻatau, ona ia suia lea o aʻoaʻoga Igilisi i totonu. Alapi e toe a'oa'o le aufaigaluega o auaunaga taitasi.I le taimi lava e tasi, aʻo aʻoaʻo atu, matou te aʻoaʻoina foʻi taʻavale e oʻo mai i nofoaga o tautua i le ofisa autu o le faʻatau, ma faasolosolo malie mai le aʻoaʻoga i le faʻaogaina i le faʻatinoga faʻatinoga mo nisi faʻafitauli faigata, ina ia mafai ai e le aufaigaluega ona malamalama ma aʻoaʻo atili loloto. .
在埃及在埃及2

I totonu o le tolu vaiaso o aʻoaʻoga i Aikupito, o le aofaʻi o le sili atu ma le luasefulu tagata faigaluega mai le ofisa autu o faʻatau ma sili atu ma le sefulu kamupani konekarate na faʻatinoina aʻoaʻoga talafeagai ma tuʻuina atu tusi pasi aʻoaʻoga.

640

O le taofi lona lua o lenei aʻoaʻoga na oʻo mai i Riyadh, le laumua o Saudi Arabia, ma sa valaʻaulia le aufaigaluega a le au faʻatau i Kuwait ma Qatar e auai i lenei aʻoaʻoga, ma na valaʻaulia foʻi e le au faʻatau a Saudi le auʻaunaga o le itu i matu, sasaʻe ma lala i sisifo e auai.O le tagata o loʻo nafa ma le faʻatau atu o le auʻaunaga a le Saudi Arabia na manaʻo e faʻateleina le fegalegaleaiga ma suʻega faʻatino i luga o le faʻavae o aʻoaʻoga e faʻamautinoa ai le lelei o aʻoaʻoga.Ina ua uma ona maua le tali, sa vave ona faaopoopo e Mr. Wei Zhuang le Q&A ma le vaega o le post-test i le kosi, ma saunia ai mea e manaʻomia mo suʻega faʻatino ma pepa tali e tusa ai ma le kosi.
在沙特在沙特2

E ese mai le auala aʻoaʻoga i Aikupito, o le Saudi Arabia potuaoga e faʻaaogaina se faiga tolulingual, o lona uiga, pe a uma ona aʻoaʻo le faiaoga i le gagana Saina, o le aufaigaluega nofoaga autu e faʻaliliu i le Igilisi, ma le tagata faʻatau a le Saudi Arabia pe a uma le faʻatau atu supavaisa ona aʻoaʻo tasi i le gagana Arapi, i le. e fa'amalieina mana'oga o tamaiti a'oga eseese.I le tuʻufaʻatasia o aʻoaʻoga ma faʻatinoga faʻatinoga, e faʻaaogaina i le taeao lauga i le aoauli e le faiaoga na faʻatulagaina muamua i luga o le taavale faʻataʻitaʻi pe a maeʻa le faʻaogaina o tamaiti aoga taʻitoʻatasi ina ia mautinoa le aoga o tagata taʻitoʻatasi i le aʻoaʻoga.

 

在沙特3

640

Na vave ona pasia a’oa’oga e sefulu aso o a’oa’oga, sa matou saunia fo’i tusipasi a’oa’oga mo fanau aoga, na fa’aalia e le fanau a’oga le fa’amoemoe o le a tele atu avanoa e fa’aauau ai pea ona auai i ia a’oa’oga ina ia mautinoa le tulaga o le auaunaga a le au fa’atau i le terminal.

640

Upega tafaʻilagi: https://www.forthingmotor.com/
Email:dflqali@dflzm.com lixuan@dflzm.com admin@dflzm-forthing.com
Telefoni: +867723281270 +8618577631613
Tuatusi: 286, Pingshan Avenue, Liuzhou, Guangxi, Saina

 


Taimi meli: Apr-06-2023